Monday, August 17

Liervogel

Een ongelooflijk beestje, de liervogel. Hij is in staat zo'n beetje alle geluiden die hij hoort na te doen. Net zoals een papegaai, maar echt nog stukken beter!

Kijk dit:



En dan deze pardieversie, moehahahaha:

De Grote Boodschap # 19

Okee. Vandaag iets wat niet echt met supermarkten te maken heeft, maar slechts zijdelings.

Ik was vandaag heel even bij de Super de Boer (die ene met de parkeerplaats op het dak, woeee!) en ik deed wat kleine boodschappen. Bij de kassa aangekomen bedacht ik me dat dit de enige supermarkt is waar een groot gedeelte van de caissières mannelijk is. Dat wil zeggen, dat vermoed ik althans. Caissière G., waarbij ik afrekende, had zowel mannelijke als vrouwelijke kenmerken. De naam (G) en de haardracht deden me toch echt gedachtelijk neigen naar het mannelijke, maar de stem en de houding deed me weer meer denken aan een vrouw.

Hmm. Tja, het heeft eigenlijk niets te maken met boodschappen doen, maar ja, ik moet toch wat?

Monday, August 3

Dancing at the supermarket

Ik ben zo gay af en toe. Ik liep met mijn mp3 speler door de supermarkt vandaag, en toen kwam het nummer 'cell block tango' voorbij (uit een musical: gaybewijs nummer 01). Hier kun je m zien trouwens.

Ik betrapte mezelf erop dat ik ineens precies op de maat liep, m'n bewegingen coordinerend op de muziek. Ik maakte zelfs een draaitje richting de koffie toen de muziek er zich voor leende (Gaybewijs 2, 3,4,5, etc).

Ik dacht: zou het niet geweldig zijn als er zomaar ergens, zonder duidelijke aanleiding, iemand in zang zou uitbreken?

And the searching began...

Food Court Musical:



The customer is always right:


The Airport:


The Train Station:


Another train station: