Wednesday, June 27

Outbreak

Okee, vanavond is het zover... Ik heb zo lang gewacht, al zo vaak is het fout gegaan... Deze keer laat ik er niets tussenkomen, ik laat me niet afleiden, ik verlies me niet in mijn werk, ik ga niet een half uur zitten bellen en ik ga niet in een opwelling schoonmaken/afwassen/ de was doen of strijken.

Vanavond is het zover: Outbreak komt op tv. Als er één film is, die me al jaren ontloopt is het Outbreak wel. Toen de film in de bioscoop draaide (in 1995), wilde ik hem eigenlijk al zien, maar om de één of andere reden kwam het er toen niet van. In alle jaren daarna (maar liefst 12!) is de film ontelbare keren op televisie geweest en ben ik hem al even zo vaak ontelbare keren net misgelopen.

Onlangs (twee weken, drie weken geleden?) was het alweer zover: Outbreak was weer op de buis en ik zat er helemaal klaar voor. En weet u wat er gebeurde? Geen idee! Ik weet alleen dat ik de film uiteindelijk NIET gezien heb. Hoofdwaarschijnlijk zal één van bovenstaande redenen de schuldige zijn.

Wat wel grappig is: ik weet eigenlijk helemaal niet of ik het wel een leuke film vind... Ik ben niet echt een fan van virusfilms. Ze doen me over het algemeen niet zoveel. Hoewel: ik zag pasgeleden de klassieker 'The Andromeda Strain', en dat was echt heel spannend. Al was het alleen maar om de 'futuristische' look uit de jaren 70...Maar goed. Terwijl ik deze post type, hoor ik achter me op de tv een aankondiging van de film. Ik heb de tv dus al op de juiste zender staan om het maar niet te vergeten... Nu maar hopen dat ik Outbreak niet uitbraak (hahaha, wat leuk).

Waah!! Hij gaat beginnen!

2 comments:

Jenny said...

En???

sytske said...

ik sluit me aan bij Jenny :)