Wednesday, April 25

Koekjes

Vandaag heb ik echt BIJNA in mijn broek geplast van het lachen. Het scheelde echt maar een haartje! Goed, ik zal het snel uitleggen: ik was in de supermarkt (uiteraard) om wat kleine boodschapjes te doen. Ik zag tussen de groenten en de soepen het volgende bouwwerk staan:Voor de duidelijkheid: het is een soort speelgoed-koekjesfabriek met als koks verklede teddyberen die zogenaamd koekjes aan het bakken zijn. Leuke reclamestunt van LU: welke moeder neemt nou niet een pak koekjes mee als je net met je kind 5 minuten naar koekenbakkende beren heb staan kijken?

Hoe dan ook. Ik liep daar voorbij en ik zie een vrouw naar de uitgestalde pakken koekjes staan kijken. Op de één of andere manier heeft ze niet door dat er een pseudo-koekjesfabriek naast haar staat, want ze kijkt nogal stoïcijns voor zich uit.

Dan ineens begint er keihard een bijzonder koddig muziekje te spelen: de stellage was duidelijk veel te hard afgesteld en het schalde door de hele winkel heen: POM POM POM. Op een soort hoempapa muziekje beginnen alle beren te bewegen en te zingen.

De vrouw die erbij stond, keek twee seconden HEEL geschrokken en deed vervolgens net alsof er geen 20 dansende zingende teddyberen naast haar aan het dansen en zingen waren.

Goed, misschien had je erbij moeten zijn, maar de kop van die vrouw was echt HILARISCH!

1 comment:

kato said...

hahahaa

werd ze niet boos dat je haar zo stond uit te lachen? Wat een rare mensen bestaan er toch....